Известие

Collapse
No announcement yet.

смяна на двигател

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• смяна на двигател

Здравейте имам едно запитване може ли да сложа джигател от 33 1.7 16 v на 146 1.6 V 8 и дали трябва да се правят големи реформи че двигател сам намерил за 600лв на 70 000 км реални Блгодаря :0
    146 boxer -Малкото SUBARU :P

Би трябвало да влезне без проблем
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

а дали кутията ще пасне и дали ше трябват много рефоррми

Comment

Реформите са големи,нищо не става както по двигателя,така и по скоростите
        RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
        0899832271 Сашо

Comment

благодаря значи ще сабера още малко парички и от 146 1.7 16 v i sam ok

Comment

Първоначално публикувано от boxer4o
            Ти май не знаеш с какво искаш да се захванеш Трябва ти двигател,цялата електроника и изпускателния колектор,като сложиш демонтажа на твойте неща,ревизията на новия двигател и монтажа става доста скъпо удоволствие. По разумно според мен би било да си купиш нова кола с по силен двигател. Успех
            RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
            0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
              Ти май не знаеш с какво искаш да се захванеш Трябва ти двигател,цялата електроника и изпускателния колектор,като сложиш демонтажа на твойте неща,ревизията на новия двигател и монтажа става доста скъпо удоволствие. По разумно според мен би било да си купиш нова кола с по силен двигател. Успех

И аз смятам, че това е най-разумно, наистина незнаеш със какво се захвашташ особено щом дойде моментъе с електрониката става страшен филм!
              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
              sigpic

Comment

благодаря ще поразмисля момчета

Comment

Шо се не си вземеш едно jtd или ако искаш повече емоция 2-ву литров тлин-спарк ... много по лесно и без много главоболия.Пък и разликаста в парите едвали ше е много голяма с това да сменяш мпторетки-те... На скоро бях в подобна дилема!

Alfa boxer 1.3i --- 8V --- Boxer --- 90Hp/6000 Obr/min --- 113Nm/4500 Obr/min --- 0-100/11,5s --- Vmax/180km/h
                  FIAT STILO 1.9jTD 16V 115HP vMAX 205km/h 4.8л/100km

Comment

Re: смяна на двигател

Здравейте имам едно запитване може ли да сложа джигател от 33 1.7 16 v на 146 1.6 V 8 и дали трябва да се правят големи реформи че двигател сам намерил за 600лв на 70 000 км реални Блгодаря :0
                    тоя двигател дето си го намерил не е ли 8 клапанов и той ?
                    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

не 16 v , но явно няма смисал от тази реформа

Comment

двигателя става ли -ако няма го зимаш ти - дай аз да го взема
                        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

За да не пиша нова тема колега от форума продава дригател 1.6 тс и имам голямото желание да го имплантирам в моето Junior-че та колеги дайте мнения с примерни цени на такива трансфери и всичко което се сетите ще ми е от полза като съвет
                          Alfa romeo 145

Comment

приготви се да си я купиш още веднъж

Comment

какво стана бе човек

Comment

Working...
                              X